Jeg kunne ikke gå

Da jeg gikk gravid i 2012 våknet jeg en November morgen, jeg hadde så vanvittige smerter i ryggen.

Jeg hadde faktisk vært ute på julebord med jobben min kvelden i forveien. Med termin i slutten av Februar var det null problem. Følte meg fin i formen.

Smertene strålte utover føttene da jeg våknet. Jeg var sikker på at nå, ja akkurat nå var jeg i ferd med å bli lam.Jeg kavet og vrengte på meg, klarte ikke å snu meg.  Etterhvert fikk jeg kommet meg opp, og fikk time til lege.

Jeg tror aldri jeg har vært så redd før.. for en maktesløshet, å ikke kunne bevege seg. Hodet ville alt, men kroppen fungerte bare ikke som den skulle.

Fra slutten av  November til 10.Januar 2013, gikk jeg på krykker. Jeg klarte og gå på do en gang til dagen, og jeg klarte å gå en knapp tur ut hver dag med ungene etter de kom fra barnehagen. Dette var noe jeg var bestemt på å få til, hver dag! Uansett hvor jævlig dagen hadde vært pga smerte, skulle ikke bekkenet ødelegge gleden ungene fikk på vår faste tur.

Jeg var fast bestemt på at når babyen var født, skulle jeg jobbe alt jeg kunne for å komme på beina igjen.Og det har jeg klart!

IMG_0152

Det er fortsatt mange ulike øvelser jeg ikke klarer pga jeg ikke er like bra i form som før. Men jeg kommer meg.Heldigvis. Unner ingen å oppleve slike smeter.

Bekkenløsning er ikke å spøke med. Tenker ofte på hvor heldig jeg er som bare kjenner vondter i bekken,føtter og rygg,men funger greit. Det er mange der ute som ikke har det like bra. 

Å være fattig i 2016! 

De fleste vet om noen som er fattig.. Men ikke alle er klar over det.. Det er ikke alltid lett å skille mellom de som har det bra og de som sliter..


De som kjøper bleier og grøt til barna, men ikke har råd til å kjøpe mat til seg selv. De som aldri klager,men står på! For de vet at hverdagen SKAL bli bedre.. De vet at noen mnd blir alt bra. Bare man får feriepenger!

Så mens andre planlegger en flott tur til syden, planlegger de en flott middag,og et stappet kjøleskap!

Ungene møter opp på skolen, fulle i skam, de har ikke vært noen steder!! Kun hjemme!

Det er slik mange barn og voksne ser det! KUN hjemme!! Men det er jammen ikke bare! Barna har fått kost seg med masse deilig mat, foreldrene får kommet på beina med litt ekstra i lommeboka. Og ungene har fått kost seg med sin fine familie.

Ferie er tid for kos og hygge, om man er fattig eller rik, har vært i syden eller ikke!

Det å kalles fattig i 2016 kan bety mye, noen tenker at fattige lever på gata. Andre ser på naboen som ikke har flott bil,og rett stil som fattig.Hva er definisjonen på fattig?

Jeg  er  spent på å høre hvordan første skoledag for mine to blir.. For vi har ikke vært i syden.

Jeg er utskjemt!! 

Det er visst bare å innse at disse tre ukene med ferie er over!! Jeg er blitt helt utskjemt med å få lov til å ligge i senga til hvertfall 07:30 hver morgen hele ferien! Til tross for fire unger fra 1,5 til 8år!!

Og idag… Opp kl 04:45 for å være på jobb kl 06:00!
Jeg er helt dårlig!! Seriøst..jeg tror ikke jeg var våken før jeg hadde frokostpausen kl 9:00 idag! Huff, nei her må man legge seg tidligere fremover!

Bad Moms!

PEACE! 

Haha,jeg ler enda! 


Har du ikke sett filmen? Absolutt verdt det! 

Jeg og  bestevenninna mi var på kino idag. Vi kjente begge at idag fikk vi skikkelig lyst på kjip vin, uteliv og bare slippe oss løs! Meeeen realiteten ble noe helt annet.. Hjem til mann og barn.Første arbeidsdag imorgen!!

Dusje i hageslangen!

Idag tok jeg og de to eldste en joggetur i skogen her vi bor! Deilig,og friskt! Da vi var halvveis kom den største regnskuren vi har hatt hele sommeren. Vi ble joggende i sorpe og vann hele turen hjem. 


Det eneste som stod i hodet på Mammaen var å få hoppe inn i en god varm dusj!

Men idet jeg entrer baderommet innser jeg at vi ikke har husket å kjøpe ny slange til dusjen enda! Dette var liksom en av våre Hoved prioriteringer idag. Så der stod jeg med trykket til en hageslange,knapt kraft i vannstrålen, sorpe fra topp til tå..og det skal nevnes at jeg har langt hår..som langt ned på rompa! 

Så etter dette ble det strake veien på shopping etter ny dusjslange. 

Å være fornøyd med seg selv

Å kjenne at du betyr noe,følelsen av ro og glede..
Hos meg kan denne følelsen svinge veldig fort.
Noen dager er man på topp,andre dager kunne ikke dagen blitt verre!
Man prøver så godt man kan å ikke la dette gå utover andre, spesielt ikke de man er glad i.
Lettere sagt enn gjort?

image
Jeg er en person med uendelig behov for kontroll,rutiner, og at ting blir gjort som jeg har planlagt.
Jeg blir rett og slett veldig urolig og stresset om ikke ting kan gjøres som jeg har planlagt.

Heldigvis er dette noe som ikke plager meg like mye etter jeg fikk barn,og jeg får brukt planleggingen over til noe positivt. Jeg er alltid foran når hva barna trenger, hva vi må ha med og hvor vi skal osv.
det handler om å se det positive i hver sak ?

Essie gjør meg glad

Hva gjør deg glad?

Farger? Føle seg vel? Velstelt og fin?

image

Jeg er veldig glad i farger,og neglelakk er jo en fin måte å kle seg i farger 🙂

Dessverre har jeg ikke mulighet til å gå med verken lange negler,eller neglelakk når jeg er på jobb.

Men ferier og helger, kan man pynte seg litt ekstra .


Men med fire barn,får man stadig spørsmål om å ta på neglelakk 🙂

Fortsett å lese «Essie gjør meg glad»

Den bese eller den verste?

Søndag!

Søndager får meg til å kjenne litt ekstra på alt det gode og kjekke vi gjør sammen. Får meg til å bli litt ekstra glad i alle rundt meg. Elsker nok familien litt ekstra på Søndager. Nesten som Fredag,dagen når man kan komme hjem og bare bestemme ALT selv. Ingen jobb,ingenting mas og kjas!

image

På en annen side er nok Søndager den dagen hvor jeg gruer meg mest til å stå opp og til å legge meg..

Det er denne dagen som gjør at Helga er over..og jobb ,skole og barnehage er en del av livet igjen!

og en ny nedtelling til helg..