Dusje i hageslangen!

Idag tok jeg og de to eldste en joggetur i skogen her vi bor! Deilig,og friskt! Da vi var halvveis kom den største regnskuren vi har hatt hele sommeren. Vi ble joggende i sorpe og vann hele turen hjem. 


Det eneste som stod i hodet på Mammaen var å få hoppe inn i en god varm dusj!

Men idet jeg entrer baderommet innser jeg at vi ikke har husket å kjøpe ny slange til dusjen enda! Dette var liksom en av våre Hoved prioriteringer idag. Så der stod jeg med trykket til en hageslange,knapt kraft i vannstrålen, sorpe fra topp til tå..og det skal nevnes at jeg har langt hår..som langt ned på rompa! 

Så etter dette ble det strake veien på shopping etter ny dusjslange. 

Forfatter: Mammadal

Mamma til 4 barn i alderen 1,3,6 & 8 . Bor i en liten bygd i Rogaland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *